dilluns, 15 de setembre del 2008

Inici del curs escolar sense incidències

Avui dia 15 de setembre, i tal com estava programat, han començat les classes arreu de Catalunya des de Infantil i Primària, passant per Secundària (ESO) i acabant pels Cicles Formatius de Grau Mitjà (els de Grau Superior comencen les classes el proper dilluns dia 22).
A Campredó també han començat les classes al CEIP "Port-rodó". Puntualment a les 9 del matí han obert les portes del centre i els xiquets i xiquetes del poble han entrat tot corrents fins les seves noves aules. Com no, detràs els seguient els pares i mares dels més petits portant-los-hi tot el material escolar que els ho fa falta per seguir el curs: llibres, llibretes, i demés estris.
Com a novetat d'aquest any cal destacar que les classes i els grups han quedat dividits de la següent forma: els alumnes de P-3 i P-4 aniran juntets a una mateixa aula amb una mestra nova. Els de P-5 aniran a una aula totsolets amb la Srta. Mª José; i amb una taula per cada alumne!...és el primer que m'ha dit ma filla al migdia. Es veu que l'any passat estaven amb una taula mes gran i tots juntets i enguany ja els han ficat separats com els més granets. Tota una fita nova i important per a ells. Crec que els de 1er. i 2on. van sols amb la Srta. Angels i els de 3er. i 4rt. també van junts amb la Srta. Pili i els de 5è i 6è també junts amb D. Joaquim i Dnya. Lourdes.
Un altre aspecte novedós ha sigut el nou "catering" del menjador. Ja que enguany, per fi, ja s'ha estrenat la nova cuina i les responsables de fer crèixer els nostres xiquets seran unes autèntiques cuineres locals, la Rosario i la Mariola.
I com ja sabeu, hi ha altres mestres designats a este centre que són "itinerants". Això és degut a que el nous col.legi pertany a una "ZER" (Zona Educacional Rural) i comparteixen mestres amb altres col.legis de la comarca. Els col.legis són el dels Lligallos a Camarles i el de Vinallop, i els mestres a compartir són els de les especialitats de Educació Física, Música, Anglès, Dibuix.
Bon començament de curs a tots!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Manel: 1er. i 2on. van en Stra. Angels i 3er. i 4rt. amb Stra. Pili.

Lo Barber ha dit...

Gràcies colega! Ara mateix ho arreglo.

Anònim ha dit...

no es aixi manel
1er i 2on van en la stra angels i 3er van sols en pili. i despres 4rt va en Lourdes i 5 i 6 en joaquim!!