divendres, 31 d’octubre del 2008

El menjador del col.legi al 100%...

....tan de funcionament com de començals. A dia d'avui ja fa més i mig que va engegar el nou curs escolar, i amb ell començava una nova etapa al menjador del Col.legi Públic de Campredó (CEIP "Port Rodó").
Fins al curs passat el menjador estava en mans de dues llogades per l'AMPA, les quals van ser contratades per fer la distribució i control del menjador durant les hores de funcionament. I el menjar era portat des d'una empresa de catering de la comarca.
El problema era que s'havia estrenat un centre nou i amb tot una sèrie d'equipaments per al seu normal funcionament diari. Dins d'estos equipaments hi constava un menjador nou amb la seva corresponent cuina d'última generació. Fet que feia que ja portavem un curs escolar i encara no s'havia estrenat. Suposo que avui dia els aparells tenen uns 3 anys de garantia, sinó ja hauria caducat.
Per aquest motiu enguany des de l'AMPA, amb la bona feina que estan fent, han vulgut ficar-se la manta al coll i ficar d'una vegada la cuina en marxa. Per això s'han contratat els serveis de dues cuineres "professionals", la Rosario i la Mariola.
La cuina funciona a ple rendiment i es poden arribar a tenir una 40ena. de persones un dia com avui. Fins i tot els dirigents locals d'ERC han passat a provar les receptes de les cuineres....encara que es puguin trobar amb un plat de puré de pataca, ja que el menú diari es ben variat i està supeditat i aconsellar per un expert dietiste. Bé, haurem de mirar el dia que hi hagi paella per anar-hi, quasi que val la pena...no trobeu?
Per acabar, avui dia 31 d'octubre i com a cada final de més hi ha un dinar especial per cel.lebrar els aniversaris de tots els nens i nenes que han cumplit els anys en el més en concret. Així que ja ho sabeu per al proper 28 de novembre (divendres). Els tickets els podeu comprar a la sucursal de Caixa Tarragona de Campredó.