divendres, 7 de novembre del 2008

Faroles noves a l'Avda. Don Alvaro

Justament avui han començat els treballs de substitució d'un total de 16 faroles a l'entrada del poble per l'Avda. Don Alvaro.
Es tracta de substituir les faroles actuals, velles, rovellades i fetes pols, per unes de noves acondicionades per complir la normativa actual sobre l'impacte lumínic en el Medi Ambient. L'empresa adjudicatària de les obres és "Montatges Llangostera" i les obres estan encaminades a, primerament, obrir la base de la farola per poder descargolar la farola existent i a la vegada poder pendre les mides de la base per poder fer la base de la nova farola amb les mateixes mides.
Els treballs d'avui han tractat sobre l'obertura de les bases de les faroles que donen a la zona de la Barceloneta, a la part alta de l'Avda. Don Alvaro. En aquest sentit, les faroles a substituir són totes les de la part alta i que tenen el peu llarg amb el punt d'apoio al terra. Les restants, a la part baixa del carrer, queden per una nova partida per a l'any següent.
Cal dir que l'obra té un cost final d'uns 15.000€ i que des de el Consell Assessor hem pogut aconseguir una subvenció per una part de l'obra, la qual és del 40% del cost total.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I per a quan les voreres del nostre poble seran dignes per a poder-hi caminar per sobre?

Perquè realment fan pena...