divendres, 21 de novembre del 2008

Pla Emergència Química: Simulacre

El proper dimarts dia 25 de novembre a les 20 hores es realitzarà al Casal Francesc Llop una reunió informativa sobre el Pla d'emergència Química i el seu funcionament, per part de l'empresa química Ercros (antiga Polialco),situada al polígon Baix Ebre.
Aquesta reunió servirà per informar a la població de lo què és un Pla d'emergències, el seu protocol d'actuació i lo que han de fer els veïns de Campredó en cas d'accident químic.
Posteriorment, l'endemà dimecres dia 26, hi haurà un simulacre d'emergència a la mateixa fàbrica d'Ercros. Per lo que si sentiu soroll de sirenes i veieu ambulàncies, bombers, etc. no hi feu cas, es tracta de l'actuació de les forces d'emergència que formaran part del mateix simulacre.
També es duran a terme proves de funcionament de la nova torre d'avisos situada a l'Avda. del Japó (en front empresa YKK), el divendres dia 28 a les 12:00 hores.
Finalment tindre en compte que aquestes proves ni impliquen cap emergència ni perill per la problació. La gent de Campredó pot continuar amb el seu ritme normal de cada dia.