dissabte, 15 de novembre del 2008

Visita del Conseller de Cultura a Campredó

Tal i com abansava en un post anterior, avui hem tingut la visita del Molt Honorable Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Manuel Tresserras. Encara que la visita ha estat ràpida i fugàs, ha servit per a que veigués com van les obres que s'estan duent a terme a la nostra Torra i Casa del Prat. Les obres de les quals són pagades des del seu Departament. Les obres ja estan quasi acabades, només cal fer alguns retocs a les baranes que hi ha a la passarel·la que dona a l'entrada de la Torra i acabar les escales interiors que donen als pisos superiors.
El Conseller tenia l'hora d'arribada a Campredó sobre les 12 del migdia i ha arribat sobre les 12:20 hores. L'han rebut totes les autoritats locals, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el nostre alcalde pedani, Joan Sanahuja; la Regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé; i el regidor d'ERC, Ricard Forés; així com membres del consell assessor. Ha estat una visita de poc més d'una hora en la qual s'ha dedicat a escoltar les explicacions de la gent de la Delegació de Cultura a les Terres de l'Ebre i dels arquitectes i demés tècnics responsables de l'obra. Ha entrat dins la torra i ha pujat fins dalt de tot per veure el preciós panorama de la vall que es veu, a part del poble de Campredó i tota la cordillera dels Ports. Així com també es pot divisar la ciutat d'Amposta i algo de la mar.

Tal i com he dit, les obres estan a la seva recta final. Només queden uns petits retocs i acabar d'instal·lar les llums que han de donar resplandor a la nostra Torra per les nits. Ús animo a visitar-la quan pugueu, tan esta com la Casa del Prat, que a dia d'avui ja dona goig de vore-les. Ja era hora!