dimecres, 4 de març del 2009

La U.E. Campredó destitueix el seu entrenador

Després d'una temporada "nefasta", la gota que ha acabat de vessar el got ha sigut la última derrota a casa contra l'últim classificat, el C.F. Venus. Aquest equip només ha guanyat aquesta temporada al Campredó, tan a en propi camp com a domicili.
Després d'aquestos aconteixements, el nostre "Presi" ha pres la decisió d'acomiadar l'entrenador de l'equip, el Sr. Àngel Àlvarez. Ha sigut la primera temporada del tècnic, i la última, a la vanqueta del nostre club. El problema, i la veritat que a dia d'avui encara no ho entenc, és que el tècnic quan va vindre al nostre club va portar a 5 jugadors, entre ells el seu fill, per formar part de la plantilla per a tota la temporada; i al marxar l'entrenador també han marxat ells. No ho entenc ja que no crec que tingue res a veure una cosa amb l'altra. Ja que el fet de despatxar un tècnic és una cosa bastant "habitual" en els equips de fúltbol, i més en aquestes categories que no s'han de pagar acomiadaments com passa en equips de més categoria. I per altra banda, aquestos jugadors encara que noten un contracte signat, si que tenen una fitxa que els lliga al club. I per tant, no poden marxar així com així ja que a dia d'avui no podran jugar a un altre equip, al menys, fins que no acabi la temporada actual.
Conclusió, que a dia d'avui la U.E. Campredó s'ha quedat baix mínims de jugadors, ja que el poble no dona per tant en quan a poder completar la plantilla.
Així que des d'aquí faig una crida a la joventut que vulgue formar part de la plantilla de la U.E. Campredó. Ja informo que s'ho passaran molt bé, faran esport i es fotran uns bons "soparillos"...je,je,je....
La gent interessada, entreu al bloc de l'equip i envieu un correu a la Junta Directiva.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Eic Manel, ara és l'hora d'apuntar-te tu. A vore si els ensenyes a fer gols!!!

Lo Barber ha dit...

Je,je,je...no et passes, no et passes.....
En 10 anys menys, pot ser si....
Ara els ensenyaria a jugar i a fer gols des de fora...