diumenge, 4 d’octubre del 2009

Boda "d'alt standing"

Justament ahir dissabte va tenir lloc una boda "d'alt ressò mediàtic".
Encara que no va tenir lloc al nostre poble, una de les persones implicades és un campredonenc. En concret, el Sr. Paquito "lo fodego". Fill del Sr. Paco lo fodego i de Trini.
L'enllaç va tenir lloc ahir al migdia a l'altar de la Cinta de la Catedral tortosina. Ja que la nuvia (ara ja dona) és natural de la ciutat veïna de Tortosa.
A part, es pot dir que ha tingut ressò mediàtic perquè van assistir personalitats tan del món polític com artístic. El nuvi ens va sorpendre amb una actuació "personalitzada" de Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries.
La cel·lebració va estar a l'alçada de les expectatives i ens ho vam passar d'allò més bé. Cal destacar la feina del pirotècnic oficial, el Sr. Manel Valldepérez, el qual va estar a l'alçada de les circunstàncies amb la monumental traca. I sobretot, de l'animació del Sr. Josep "lo lívio" que ens va amenitzar la betllada tal i com ell sap fer-ho, amb gresca i bon humor.
Ara només em cal desitjar dues coses: als nuvis que siguin feliços en la nova vida que comencen avui, i a la nuvia que deixe venir a Paquito algun dia pel nostre poble, principalment els diumenges de temporada de caça, a caçar i al corresponen "esmorzarillo".
ENHORABONA PACO I JOANA!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Va estar una boda que tots vam xalar molt, grans, menuts. Lo pirotècnic oficial va complir, bona traca.
Felicitats al nuvis i un més per aguantar la creu!!!