dilluns, 23 de novembre del 2009

Ana Belén Balagué campiona en la categoria de Sènior Femení del Circuit de curses de muntanya, trofeu "Pam i Toc"

Aquest divendres, dia 20 de novembre, ha tingut lloc el lliurament de premis del 2on Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, Trofeu Pam i Toc.
Igual que l’any passat aquest acte s’ha celebrat a la sala petita de l’auditori Felip Pedrell de Tortosa, amb la presencia de destacades autoritats de les Terres de l’Ebre, un acte que ha estat tot un èxit, superant inclús al de l’any anterior.
Cal destacar el primer lloc de la Campredonenca A. Belén Balagué en la modalitat de sènior femení, en els seus triomfs i en la seva constància de tot un any de curses per les terres de l'ebre. Per l'any vinent el calendari de curses s'amplia fins a un total de 19 repartides durant tot el 2010 i per totes les comarques ebrenques. Per lo que el circuit serà molt més dur i les rivals que pugen molt més complicades de vatre. Cal destacar, en aquest sentit, la progressió d'atletes com Mònica Faneca, que si no fos per una fortuïta entortillada en la última cursa d'Horta, hagués fet una molt bona posició final. L'any que ve s'haurà de tenir en compte des de la primera cursa.
També, des d'aquí, voldria mencionar als altres atletes campredonencs que participen en estes curses. Gent com Paco Estorach, Carles Balagué, José L. Mora o Sergi Sánchez; o senyoretes com Marga Estorach o Rosa Carles, es sacrifiquen en cada cursa i disfruten de l'esport que més els hi agrada: pegar "saltos" per les nostres muntanyes com a cabretes...je,je,je...
Cal destacar que des de Campredó també ens hem decidit a organitzar una cursa d'aquestes característiques, encara que enguany per ser el primer any la catalogarem com a "Open" i encara no serà puntuable per al campionat. La cursa de Campredó tindrà lloc el proper diumenge 7 de març de 2010, conjuntament amb la IIIª Edició del Canicross "Les dos Torres".
Fotos: Bloc Trail Uec Tortosa

2 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Felicitats Belen!!!!

Ana Belén ha dit...

Gràcies Clara i a tu també Manel. El circuit de muntanya ha estat fantàstic, hem participat molts atletes de les Terres de l'Ebre i creiem que l'any vinent encara pot millorar.