divendres, 28 de gener del 2011

Per què encara no està constituïda la E.M.D.?

Aquí teniu la raó.
Nota de premsa de l'Ajuntament de Tortosa:

"L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va fer una crida al PSC el passat dimecres perquè nomenés els seus representants a les futures Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de Bítem i Campredó, requesit necessari perquè es puguin constituir. De fet, el Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya va requerir fins a tres vegades (25 d'octubre, 29 de novembre i 11 de gener) al PSC en aquest sentit, fins al punt que si aquesta mateixa setmana no nomenava els seus representants, la Conselleria demanaria al Consell Comarcal del Baix Ebre que designés representants, quatre a Bítem i tres a Campredó.
Ferran Bel va acusar els socialistes d'estar fent una "maniobra dilatòria" per impedir que les EMD es constitueixin abans de les eleccions municipals del proper 22 de maig, i impedir d'aquesta manera que els actuals alcaldes pedanis, Josep Cugat a Bítem i Joan Sanahuja a Campredó, fóssin escollits presidents d'EMD. L'alcalde de Tortosa va lamentar que el PSC hagués trencat el consens amb que s'ha dut a terme el procés de les EMD. En qualsevol cas, va afegir, "les EMD de Bítem i Campredó es constituiran abans de les properes eleccions municipals, sigui quin sigui el resultat de les maniobres del PSC."

1 comentari:

Cucafera ha dit...

Per saber les raons de les coses no sempre ( ni únicament ) s'ha d'acudir a la font oficial i interessada, que també, però no exclusivament.
Molts veïns de Campredo no és precisament això el que pensen com a motius exclusius del retard de l'EMD.