dimecres, 24 d’octubre del 2007

3000 visites!!!

Fins i tot he anat a mirar quan va ser el comentari que vaig fer de les 2000 visites que ja crec que no fa molt de temps que ho vaig escriure. I així és, el dia 3 d'octubre vaig ficar el post anunciant que havia arribat a les 2000. Això vol dit que en 20 dies s'ha arribat a 1000 visites, lo que comporta una mitjana de 50 visites diàries. També està clar que 50 visites no vol dir 50 persones, però si 50 ordinadors. Ja que el contador mira el qui entra a aquest bloc d'un mateix ordinador. O sigue, que un cop has entrat per un ordinador en concret ja no contabilitza els de després que entren del mateix ordinador (ho dic per la gent que es pot conectar des de un ordinadorr públic: biblioteca, ciber-café, etc.).
Per altra banda, dir-vos que quan vaig penjar la notícia de les 2000 visites i a l'estar sorprés de la gent que ho mirava, ho vam comentar amb Paco Aragonés (membre també del Consell Assessor) per mirar de poder establir a Campredó una xarxa d'internet per a tot el poble. En aquell moment es va fer un estudi de la seva viabilitat, tan per saber la gent que es podria conectar a un poble com el nostre, i tenint en compte que també podria afavorir els interessos de les fàbriques del polígon, com pel cost que podria costar i les subvencions que podriem rebre per part d'alguna administració.
Finalment es va fer una proposta per entregar a l'ajuntament de Tortosa, per a que ells que estan més sabedors de com està el tema de les subvencions ho poguessen tirar endavant. A hores d'ara estem esperant que ens diguen alguna cosa. També, des d'aquí, vull fer una crida a les empreses que estarien interessadesen el tema, en ficar-se en contacte amb mi, per així tindre clar la demanda que pot tenir i si ens sortiria a compte la seva instal.lació. Ja hi ha pobles de les comarques de l'ebre que ho tenen i solen pagar, cada usuari, una quota mensual sobre els 10-12€. En contrapartida dels 30-40€ que pots arribar a pagar de tenir ADSL a casa.
Be, si la gent del poble està interessada, la cosa pot anar més ràpit i amb més agilitat.
Per altra banda, he anat incluint novetats al bloc. A partir d'ara la gent que entra al bloc pot saber l'hora (per no fer tard a les cites) i si ha d'agafar el paraigua o no (amb el temps que farà).
Un altre cop, gràcies per vulgué estar informats. Fins les 4000 visites.

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Felicitats Manel! Continua així. Aviat, ja que t'has convertit en la "gaceta" del poble, podries incloure un apartat del cor!jeje.
Jordi
Per cert, lo dissabte juguem a Bítem a les 19h

Lo Barber ha dit...

Gràcies Jordi. Només dos coses:
1. Potser hauré de canviar el nom i ficar lo de "La Gaceta de Campredó"...je,je,je...
2. Lo del cor...AIXÒ SI QUE NO!
I en quan al partit, pot a vore si puc vindre, encara que sigue la 2ª part. Ja que els dissabtes anem a Amposta a la piscina amb Nerea de 18:30 a 19:20.

Gustau Moreno ha dit...

Des de la nova associació Blocaires Ebrencs volem demanar formalment a l'Ajuntament de Tortosa que instal·li xarxes WIFI o xarxes WIMAX a tot el municipi, començant pels pobles i pedanies. Ja ens posarem en contacte amb vosaltres, per si podem col·laborar d'alguna manera.

Salut i felicitats!

Lo Barber ha dit...

Val, Gustau. Ho tindré en compte. Des d'ara si hi ha alguna novetat sobre el tema t'ho faré saber. Estem en contacte. Gràcies.

Jordi ha dit...

Ec Manel, que això del cor era conya!!!

Lo Barber ha dit...

Je,je,je...vale tio!
Encara que si mires al bloc, al marge dret, hi ha una nota que si algú vol ficar-hi alguna cosa, només cal que m'envie la noticia i jo la penjaré...sigue la que sigue...