dissabte, 27 d’octubre del 2007

Halloween amb confeti

Bé, molt bé!....En primer lloc, donar les gràcies als membres de l'AMPA per l'organització i la feina desinteressada que estan duent a terme amb els xiquets del nostre col.legi.
Tal i com estava programat, a les 21:30 hores anaven acudint els crios cap a la plaça de l'esglèsia amb les seves disfresses i les seves màscares de halloween.
Un cop tots agrupats per edats, els mes menuts van anar per un cantor (ells van fer el trajecte més curt) i els mes granets ja van anar pel seu compte sense la necessitat d'anar acompanyats d'algun adult. Es va portar un gran sac de confeti per a que els xiquets portessen al damunt i a la casa que no els donessen res, pos els omplirien la porta d'entrada de confeti.
Cap a les 23 hores van anar acudint els crios, els mes granets portaven fins a un carro del super (què d'on l'han degut treure?) amb una gran bossa amb "xuxes" i els més petits portaven bossetes o fins i tot carbasses que feien de "povalet" per portar les xuxes. També dir que algun que altre crio ja va arribar a la plaça al braç de son pare ja adormidet....
Un cop tots a la plaça, es va fer una descàrrega de confeti contra els pares que erem allí presents. Tothom portava confeti per tot: pel cap (bé, jo no, que a mi em rallissa...je,je,je), dins la roba, a les butxaques, etc. (este matí he tingut d'anar a llimpiar el cotxe).
I un cop acabat el confeti i tota la plaça plena (sort que el tirava el mateix que ha de manar d'arroplegar-lo...) es van fer cues per cada curs per repartir les xuxes obtingudes durant tota la nit.
Crec que ha sigut una bona experiència i que per suposat que l'any que ve s'ha de repetir.
Foto: Gerard March.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

És una llàstima que, cada vegada més, celebrem festes que no són nostres, però que hi farem, deu ser inevitable.

Clara Àlvarez ha dit...

Sí Jordi, estic d'acord amb tu... però suposo que per als xiquets és molt més atractiu anar disfressat de monstres, etc i decorar l'ambient amb carabasses que no pas posar-se a rostir castanyes a la voreta del foc :-) Al bloc de l'amic Ricardo hi ha una enquesta que en fa referència http://ricardo-roig.blogspot.com

De totes maneres, felicitats a l'AMPA per les iniciatives de dinamització.