dilluns, 4 de febrer del 2008

La U. E. Campredó a la lligueta d'ascens

Pos si, este cap de setmana va culminar per fi, la classificació de la U.E. Campredó a la lligueta d'ascens a 2ª Territorial. A part de que el següent classificat, el C.F. Alcanar B, pogués guanyar el seu partit que disputava al camp del sempre difícil Ametlla B al Campredó es valia per si sol guanyant al camp del Jesus Catalonia B.
I així va ser, la U.E. Campredó va treure una valuosa victòria imposant-se al final dels 90 minuts per un ajustat 0-1, amb un gol marca de la casa de Miguel. La jugada va començar com sempre, amb una pujada per la banda esquerra de l'internacional Joel que al voltant de l'àrea gran va fer una centrada rasa que va passar per mig de l'àrea petita i de tots els defenses i davanter fins que al segon pal baixava disparat Miguel fotent-li una canyonada al fons de la xarxa. Això passsava cap als 40 minuts de la primera part.
El partit estava sent bastant tens i duret, tan dins com fora del camp. Els ànims s'anaven acalentant. El públic de casa, que sort que es trobava en majoria a l'altra banda del camp, no vam parar d'insultar i increpar a l'àrbit des d'un primer moment amb la intenció, crec jo, de fer-lo cagar als calsotets i que ho pités tot cap a casa. I crec sincerament que la tàctica els va resultar positiva, ja que des de llavors l'àrbit no veia cap falta local (i moltes inclús mereixedores de tarjeta) i si la majoria de les que feia el Campredó. També cal remarcar que es va cansar de pitar fora de jocs INEXISTENTS del Campredó que crec jo que haguessen pogut moure una mica més el marcador a favor dels homes de Ximo Paredes.
Mentrestant, la gent de fora del camp ja anava comentant que l'Ametlla li havia endosat 4 gols a l'Alcanar, fet que feia matemàticament a la U.E. Campredó classificada per a disputar la lligueta d'ascens a 2ona. Territorial.
En conclusió, del grup 20 de la 3ª Territorial s'han classificat l'Aldeana B, el Masdenverge i el propi Campredó. I del grup 19, ja estan matemàticament classificats el Mora la Nova, el Corbera i els nostres amics de Els Reguers.
I d'aquestos 6 equips han de sortir-ne 3 que l'any que ve jugaran a la 2ª Territorial.
Com era d'esperar, la plantilla i directiva van cel.lebrar la classificació com si d'un ascens es tractava (només cal vore la cara del Presi...je,je,je...). Però ara ja es poden posar les piles que aquesta lligueta serà moooolt, però que moooolt complicada.
Ara només queda l'últim partit de lliga, ara si ja després de la sanció, al Camp de La Forja el proper dissabte dia 9 a les 17 hores. Com a consell per al mister, jo m'agafaria este partit per fer proves per anar aplicant tàctiques noves per a la lligueta d'ascens. I als jugadors els diria que ja s'ha arribat i que ara ja va en sèrio. Que la cosa es sèria i que poden fer història.
Visca la U.E. Campredó!!!
Foto: U.E. Campredó

3 comentaris:

Anònim ha dit...

vols dir que ne pujen 3? jo em penso que ne pujen 2...

Anònim ha dit...

Hola,

He creado una subliga en http://www.ligamanager.es/

La subliga se llama 'LLiga Campredó'.
Juntate a nuestra subliga!!!
Usa el siguiente login y clave despues de haberte registrado y seleccionado tu equipo para http://www.ligamanager.es/

subliga login: campredo
subliga clave: campredo
Un saludo,

jordi castells

Lo Barber ha dit...

Pos la veritat es que m'ho va dir algú, i crec que era jugador del Campredó però no se qui, que en pujaven 3. Ara si que no ho se, ho comprovaré. Gràcies.